Arabii de la Al Ittihad l-au bagat in spital pe Victor Piturca

Şeicii clubului Al Ittihad l-au anunţat pe Victor Piţurcă, în scris, că i-au reziliat unilateral contractul şi nu vor să-i plătească despăgubiri. Tehnicianul român i-a ameninţat pe arabi cu proces la FIFA pentru a-şi încasa toate drepturile ce i se cuvin până la finalul angajamentului.

piturca-lesinat-e1435312718735-765x438

Victor Piţurcă a semnat cu Al Ittihad, în octombrie 2014, o înţelegere valabilă timp de doi ani, cu un salariu anual de două milioane de euro.

Oficialii clubului Al Ittihad se prevalează de o clauză controversată din contract, potrivit căreia îl pot demite pe Victor Piţurcă, fără să-i plătească despăgubiri, deoarece tehnicianul român a ratat toate obiectivele şi nu a calificat echipa în Liga Campionilor Asiei.

Sportnews.ro a încercat să ia legătura cu Victor Piţurcă, însă antrenorul nu a putut fi contactat. În schimb, oameni din anturajul fostului selecţioner susţin că informaţiile arabilor sunt false!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *