Pro TV a gasit inlocuitor pentru Catalin Maruta

Pro TV face schimbări în grila de programe pentru această vară şi, în momentul în care emisiunea lui Cătălin Măruță va intra în vacanță, va fi difuzat un show estival.

maruta steagul rosu

Noul show se va chema ”Vorbește lumea”, dar nu se știe deocamdată cine vor fi prezentatorii lui. Cert este că startul acestuia va fi dat în momentul în care Cătălin Măruță va pleca într-o binemeritată vacanță.

Printre numele vehiculate pentru a fi gazde ale noului show monden se numără Vica Blochina, Răzvan Fodor, Ruby sau Gina Pistol.

Emisiunea ce va fi difuzată pe același fus orar cu ”La Măruță” va aborda subiecte din viața mondenă, dar și din modă și lifestyle.

Va deveni tată pentru a doua oară

Cătălin Măruță și Andra vor trece din nou prin mari emoții. Fetița lor urmează să vină pe lume în luna iulie, astfel că se vor avea timp în această vacanță să se bucure din plin de momente unice.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *