Adrian Minune a fost prins de sotie cand a calcat stramb

Nu o dată, Adi Minune a fost fotografiat în compania unor domnişoare, în ipostaze mai mult decât amicale. Potrivit emisiunii Teo, artistul a călcat strâmb chiar de curând, fiind surprins la mare cu o brunetă care-l săruta de zor.

Untitled-3_6a63d0_2c44d451ab_wk_ec8ba7b150

Toate acestea au ajuns şi la urechile soţiei lui, Carmen, împreună cu care Adi Minune are trei copii. Femeia pare să se fi obişnuit cu amantlâcurile artistului şi, resemnată, nici nu le mai ia în seamă. Familistă convinsă, soţia lui Minune ar face orice pentru a-şi menţine familia unită şi ştie că, indiferent ce ar face artistul, tot la ea se va întoarce.

„Cel mai des de întâmplă să nu cred ceea ce văd, pentru că ştiu că există multe răutăţi. În plus, niciun bărbat nu cred că ar face ceva şi să ştie şi soţia lui.

Indiferent ce face, e soţul meu, ştiu că inima şi sufletul meu e el. Îl cunosc pe el mai mult decât pe mine.

Trebuie să lupţi pentru ceea ce vrei, iar eu am luptat mult. Am obţinut, dar mi-a fost mai greu să păstrez. Trebuie să te sacrifici din mai multe puncte de vedere ca să poţi să ai ceea ce doreşti”, a spus Carmen Simionescu, potrivit Kanal D.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *