Este Anda Adam gravida?

În mod misterios, era apariţiilor ultra-sexy ale Andei Adam a apus brusc. Deşi neagă că ar fi însărcinată, blonda se comportă exact ca o viitoare mamă: grijulie, atentă la sănătate şi… cu câteva kilograme vizibile în plus, pe care nici hainele lălâi nu le mai ascund. Asta a fost şi impresia fanilor adunaţi duminică seara să o vadă pe artistă la “Sărbătoarea Berii” de la Lugoj. Deşi afară nu era atât de frig, Anda s-a înfofolit ca niciodată până acum. Dacă Revelioanele o prindeau mai mult dezbrăcată pe scenă, în weekend, la 14 grade, artista a purtat pantaloni lungi, o cămaşă largă, jachetă peste şi şapcă pe cap. În plus, în timp ce dansatorii ei se zbânţuiau pe scenă, Anda s-a rezumat la a-şi anima publicul… verbal.

anda-adam_58_22a36188dd

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *