Cristina Spatar si-a mintit fanii de ani de zile. Vezi aici care este adevarata sa varsta

De când s-a lansat în muzică, Cristina Spătar a avut grijă să-și ascundă adevărata vârstă. De fiecare dată când a fost întrebată, ea a declarat fără nicio problemă că este născută pe 17 iunie 1972.

cristina spatar

Din păcate pentru solistă, de curând, adevărul a ieșit la iveală. Cristina se apropie ușor-ușor de vârsta de 50 de ani. În această vară nu va împlini 43 de ani, așa cum susține, ci 47 de ani, informează revista Spy. Chiar și în momentul în care s-a măritat a declarat că este ”doar” cu câțiva ani mai mare decât soțul ei, Alin. Acei ”câțiva” erau de fapt 11 ani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *