Monica Gabor a fost atacata de hackeri

Monica Gabor pare să fi fost ținta unui atac cibernetic. Pagina sa de internet a fost restricționată și nu poate fi accesată de ore bune.

monica_gabor_35_de5004f0cf

Monica Gabor deținea de ceva vreme un site ce-i purta numele, unde postase o prezentare pompoasă a dezvoltării sale profesionale și a colaborării cu cel numit Mr. Pink.

În urmă cu câteva ore însă, site-ul Monicăi Gabor a fost restricționat, astfel că în momentul în care se încearcă accesarea acestuia apare un mesaj prin care utilizatorii de internet sunt avertizați că riscă să-și viruseze computerele accesând acel site.

Monica Gabor a devenit cunoscută pe plaiurile mioritice după ce a apărut împreună cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi s-au căsătorit în 2006, la aproximativ cinci luni după ce s-au cunoscut. În 2011 au hotărât să divorțeze, iar fetița lor Irina, a fost încredințată tatălui. Monica și-a refăcut viața în America alături de un om de afaceri chinez, numit de presă Mr. Pink.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *