Mr. Pink deja a inlocuit-o pe Monica Gabor cu o alta bunaciune

Într-o locaţie de lux din Hollywood Hills, zeci de vedete de la Hollywood vor petrece sâmbătă alături de miliardarul chinez Mr Pink, care-şi va promova o nouă gamă de băuturi ce-i poartă numele.

monica gabor mr pink

Faţă de alţi ani, când Monica Gabor era imaginea băuturii, de data aceasta focoasa April Scott, cunoscută publicului din pelicula The Dukes of Hazzards sau serialul CSI Miami, va fi amfitrioana. Accesul la petrecere se va face prin invitaţii, măsurile de securitate anunţate fiind foarte dure. potrivit unui comunicat difuzat de compania lui MR Pink, participanţii sunt rugaţi să nu întârzie, să fie la ora 19.30 pregătiţi de intrarea pe covorul roşu. Mâncarea va afi asigurată de o firmă de catering de lux, iar fiecare invitat va fi adus cu limuzina. În cadrul evenimentului, va participa şi compania Tonino Lamborghini ce-şi va lansa o gamă exclusivistă de produse. Conform presei de peste Ocean, April Scott, cea care va face onorurile sâmbătă, ar fi primit de la iubitul Monicăi Gabor nu mai puţin de 100.000 de dolari pentru a fi gazdă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *