Daniela Crudu isi cauta iubit

A trecut suficient timp ca să îşi vindece rănile produse de despărţirea de Mihai Costea, cel alături de care visa să îmbătrânească. Acum, Daniela Crudu vrea să ia taurul de coarne şi să îşi refacă viaţa sentimentală. Gata cu singurătatea! Cruduţa caută bărbat. Şi îl caută nu prin cluburile de noapte, ci ”la serviciu”. Asistenta TV a lui Dan Capatos a acceptat oferta şefilor ei de la Antena 1 să fie noua protagonistă a show-ului ”Burlăciţa”. Acelaşi concurs prin care Andreea Mantea spera că şi-a găsit jumătatea în persoana lui Cristi Mitrea. Dar n-a fost să fie!

crudu sex

Daniela şi Costea s-au iubit patru ani, timp în care bruneta a făcut tot posibilul să îşi liniştească iubitul gelos din cale afară. Ba chiar ea a renunţat să mai iasă în cluburi, să mai prezinte moda în ţinute sumare, şi-a schimbat toal stilul vestimentar şi chiar a renunţat la jobul de asistentă tv de la ”Un show păcătos”, totul doar pentru ca Mihai Costea să nu mai fie gelos. Dar, pentru fotbalist toate astea nu au fost de-ajuns. Certurile şi scenele de gelozie, plus câteva escapade amoroase, au făcut-o pe Daniela să cedeze şi să pună capăt acestei relaţii în toamna anului trecut.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *