Ia dat papucii de ziua lui

Frumoasa vedeta este din nou singură de aproximativ trei săptămâni. Ea s-a despărţit de Adrian Ispravnic, după o idilă de doi ani, chiar în preajma zilei de naştere a acestuia. Albertina şi-a luat toate lucrurile din apartamentul iubitului, motivul principal constituindu-l, se pare, faptul că aceasta nu s-a putut obişnui, cu relaţia specială pe care afaceristul o are cu fiica lui, dar şi cu prezentatoarea TV Laura Teodoru, mama copilei.

steagul rosu vedete

Geloasă pe Laura Teodoru?

Întâmplător sau nu, chiar de ziua lui Ispravnic, aceasta din urmă a postat pe Facebook, o fotografie “de familie”, cu ea şi fiica sa, Ana Sophie (7 ani), alături de fostul său iubit, căruia a ţinut să-i ureze “La mulţi ani” şi să-i adreseze o serie de complimente.

Dragoste cu năbădăi

Albertina şi Ispravnic au avut parte de o dragoste cu năbădăi. Cei doi s-au mai despărţit şi în urmă cu un an, vedeta TV spunând că au luat împreună această decizie după ce şi-au dat seama că “nu visează împreună la acelaşi viitor”. La scurt timp însă, s-au împăcat, dar certurile au continuat. Albertina a divorţat în anul 2010 de Ştefan Lungu, după o căsnicie de doi ani şi 11 ani de relaţie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *