Loredana a facut senzatie la ForzaZU cu decolteul sau generos

Loredana Groza a fost extrem de sexy și a întors toate privirile cu o ținută provocatoare rau din dantela, transparentă, un decolteu generos, care i-a lăsat sânii la vedere în mare măsură. Lori a strălucit, ca de obicei, și a făcut un show complet pe scenă.

loredana 322 loredana

Printre artiștii prezenți pe scena amplasată în Piața Mare, din Sibiu, s-au numărat Loredana Groza, Adda, Delia, Andra Antonia, Stela Enache, Mihai Constantinescu și mulți alții, aplaudați îndelung de o mare de oameni.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *