Keo are cu ce se lauda. Vezi aici ce sexoasa este iubita lui

Mai dezinvoltă decât oricând, cântăreaţa a realizat un set de fotografii provocatoare. Fără să se dezbrace complet, Misty, pe numele ei real Alexandra Pavel, a lăsat să i se întrezărească formele prin haine semitransparente, iar atitudinea a spus tot!

m2_96_e52321c24c_wk m3_63_231c21a81f_wk m9_06_25f1e59506_wk

Pozele au fost făcute joi seară, la Călăraşi, la Festivalul de interpretare muzicală Flori de Mai, unde şi-a făcut apariţia într-o ţinută care a ridicat temperatura bărbaţilor din public.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *