Remus Truica isi face toate poftele desi e dator vandut

Banii din creditele luate fraudulos de la BRD de omul de afaceri Remus Truică au fost investiți în imobile și ambarcațiuni de lux, a declarat marți Giorgiana Hosu, procuror șef adjunct al DIICOT.

02-03-Remus_Truica_d6e0b016e3_01_8d6de09f96

Potrivit șefei antimafie citată de Agerpres, Remus Truică a inițiat un grup infracțional organizat care a avut ca scop obținerea de credite de la BRD cu documente de evaluare false. Din acest grup au făcut parte persoane cu funcții de conducere de la BRD, din Comitetul de credit al băncii, notari, evaluatori, oameni de afaceri.

Hosu a explicat că această grupare a luat în total 17 credite de la BRD, toate neperformante și nerambursate până în prezent. Dintre acestea, 15 credite l-au avut ca beneficiar pe Remus Truică, acesta folosindu-se de persoane interpuse.

„O parte din aceste credite au fost investite în imobile și ambarcațiuni de lux. Prejudiciul total cauzat patrimoniului BRD se ridică la 43,5 milioane euro. Conducerea BRD a pus la dispoziția procurorilor toată documentația necesară, banca făcând plângere penală”, a mai spus Giorgiana Hosu pentru sursa citată.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *