Mihaela Radulescu danseaza cu sanii la vedere

Au trecut apropae 20 de ani de cand Mihaela Radulescu isi facea aparitia in showbiz intr-un videoclip al formatiei Direcția 5, în care apare cu sânii la vedere.

miahela-radulescu_9edfeffbf0

Astăzi este una dintre cele mai controversate și apreciate dive ale showbizului autohton, însă și Mihaela Rădulescu a început de undeva. În anii 90, când diva de la Monaco încerca să-și paveze drumul spre celebritate, a fost distribuită într-un videoclip al trupei Direcția 5, „Texaco”.

 

În imaginile care au fost scoase la lumină acum mai bine de 10 ani și care dăinuie în arhiva Internetului, iubita lui Felix Baumgarnter, pe atunci proaspăt absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, își demonstrează mobilitatea, în mișcările unui dans construit ca metaforă a zborului unei păsări. Jurata de la „Românii au talent” își arată și trupul zvelt și bine proporționat, într-o pereche de colanți și o bluză din dantelă, de sub care se pot zări sânii plini, pe atunci încă nesiliconați.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *