„Frumusetile” Romaniei analizate de esteticianul Madonnei. „Mihaela Radulescu are nevoie de interventii capitale”

Privite cu ochii oamenilor de rand, vedetele feminine par impecabile, mereu arătând ca scoase din cutie. E drept, machiajul profesional, chirurgia estetică şi photoshopul le sunt aliate, dar asta nu-i păcăleşte niciodată pe specialişti. Prof. dr. Roberto Dell’Avanzato, prin ale cărui mâini au trecut celebrităţi mondiale, a inventariat imperfecţiunile divelor noastre şi ne-a dezvăluit ce-ar trebui reparat.

groza groaza

Mihaela Rădulescu (45 de ani), Loredana Groza (44 de ani), Andreea Marin (40 de ani), Oana Mizil (39 de ani), Roberta Anastase (39 de ani), Gina Pistol (34 de ani). Nu mai e nici una la prima tinereţe, dar toate ni se înfăţişează impecabile în pictoriale şi fără cusur la apariţiile publice. Prof. dr. Roberto Dell’Avanzato, specialist în chirurgie estetică şi facială la Universitatea San Marino din Italia, le vede însă cu alţi ochi.

Celebrul medic, recunoscut prin prisma clienţilor renumiţi care i-au trecut prin mână, a fost recent în România, la cel de-al şaptelea Congres Internaţional Antiîmbătrânire de la Bucureşti. Pentru că s-a ocupat personal de ridurile Madonnei, cea adevărată, de peste Ocean, l-am rugat să arunce un ochi şi la Madonna noastră: Loredana Groza.

După ce i-a numărat defectele, deloc puţine sau de ignorat, i-a dat şi soluţii. Intrat în mână, celebrul specialist a analizat minuţios toată lista mai sus menţionată. Rezultatul: divele noastre nu sunt deloc pe calea bună a… esteticii.

Oanei Mizil zice că i-a căzut faţa

Despre Oana Mizil, iubita primarului penal Marian Vanghelie, profesorul spune că… “Zona mandibulară ar trebui refăcută, ovalul feţei are nevoie de reconstrucţie. Se observă şi o uşoară cădere a feţei. La ochi, i-aş recomanda un laser fracţional, deoarece zona pleoapelor inferioare este uşor lăsată, la fel şi cea a pleoapelor superioare. În rest, pare a arăta destul de bine.”

De Loredana nu prea i-a plăcut…

“Madonna de România” are mai multe probleme, potrivit specialistului. “În cazul ei, aş împărţi faţa în trei zone. În zona frunţii nu aş recomanda nimic, este extrem de întinsă, probabil are botox. Pentru zona periorbiculară din jurul ochilor, în schimb, are mare nevoie de intervenţii. Are o hipertrofie a muşchiului periorbicular la pleoapa inferioară şi un început de riduri tip “laba gâştii” şi trebuie să înceapă urgent să-şi trateze aceste zone. Poate încerca endoliftingul cu laser sau poate face blefaroplastie, varianta cu laser, care este mult mai avansată decât cea clasică. Pentru zona gurii şi pentru ridurile de pe obraz, cărora noi le spunem riduri de tip “hamster”, recomand laserul sau acidul hilauronic, care poate umple golul creat”.

Roberta Anastase are nevoie de injecţii

“Şi această doamnă ar avea nevoie de refacerea liniei feţei – crede esteticianul despre Roberta Anastase. Are obrajii uşor căzuţi, ovalul nu mai este perfect. Acest lucru este specific vârstei de 40 de ani. La fel, în zona nazolabială se observă ridurile de expresie mai pronunţate. Poate face injecţii cu acid hialuronic, foarte uşor şi foarte elegant, deoarece este ideal să păstrăm trăsăturile feţei cât mai naturale.”

S-a luat de gura Ginei Pistol

Gura injectată şi răsinjectată a Ginei Pistol i-a atras imediat atenţia experimentatului chirurg: “La ochi nu-i recomand nimic, însă poate începe să facă uşoare modificări la unghiurile de la marginea gurii, deoarece, din cauza acidului hialuronic pus în exces în buze, are riduri nazolabiale accentuate. Se pot face însă corecţii pentru a arăta natural, deoarece acum se vede că este injectată”.

Ridurile Andreei Marin s-au cam adâncit

“Este o femeie cu trăsături frumoase, foarte feminină. Îi recomand, totuşi, o remodelare a zonei mandibulare, unde văd o lăsare uşoară a pielii, specifică vârstei de 40 de ani. Şi pentru pleoapele inferioare recomand acid hialuronic sau endolifting laser, care să atenueze ridurile tip «laba gâştii». I-aş recomanda să vină în cabinetul meu pentru a-şi face nişte proceduri de câteva minute. Endoliftingul este necesar în cazul său atât pe interiorul pielii, cât şi pe exterior, deoarece ridurile sunt cam accentuate în zona periorbiculară”, ne-a delarat medicul după examinarea unor fotografii ale Andreei Marin.

«Pe Mihaela Rădulescu o aştept în cabinetul meu din Monaco»

Defectele Mihaelei i-au atras atenţia imediat celebrului estetician, care s-a oferit să le repare el însuşi.

Când a aflat că diva noastră vieţuieşte pe Coasta de Azur şi că este iubita celebrului Felix Baumgartner, i-a lansat o invitaţie personală: “Este o femeie frumoasă, arată încă tânără, însă, dacă vă uitaţi cu atenţie, se vede clar o cădere a pielii în jurul bărbiei. Este la început, e adevărat, nu e nevoie de lifting chirurgical acum, poate mai încolo. 15 minute de tratament cu laser pot reduce aceste riduri de expresivitate. O aştept la cabinetul meu din Monaco, într-un sfert de oră poate pleca acasă fără aceste riduri de la gură. Efectul durează un an, însă fizionomia i se va schimba radical”.

Monica Belluci şi Sophia Loren îl vizitează anual

Prof. dr. Roberto Dell’Avanzato este unul dintre cei mai buni specialişti în estetică facială, printre personalităţile care i-au trecut pragul numărându-se Madonna, şeicul Mohammed K. Habtoor din Dubai, dar şi actriţele Monica Belluci şi Sophia Loren – care merg la clinica sa din Italia o dată pe an.

“Vedetele preferă să-şi facă un tratament cu laser, denumit endolifting, care nu presupune anestezie, e fără durere, durează 15 minute, iar pacientul poate pleca imediat acasă, deoarece este o procedură noninvazivă. Efectul durează un an şi se vede pe loc”, ne-a explicat specialistul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *