Inna si-a mostenit frumusetea de la mama sa

Inna este una dintre cele mai îndrăgite și mai frumoase cântărețe din Romania și nu numai. Puțini știu însă că trăsăturile le moștenește de la mama ei.

inna

Inna i-a transmis un mesaj mamei ei cu ocazia zilei sale de naștere, din care reiese clar că au relație specială. Imaginea postată de cântăreață, în care apare alături de mama ei, a fost foarte apreciată, datorită frumuseții amândurora și asemănării izbitoare dintre ele.

Inna si-a felicitat mama pe facebook

”Astăzi este 13… Cea mai norocoasă zi din viață mea și dinainte. Astăzi, eroul din viață mea împlinește 53 de ani. „Super hero mama” face într-un episod cât a făcut „Superman” într-o serie întreagă și nici încă n-a ajuns la Hollywood. Sunt sigură că în momentul acesta este în misiune. Sper să-i meargă butonul de la telefon să vadă mesajul acesta: „Mutzi, la mulți ani! Te iubesc!”

În același timp, pe lângă această mare sărbătoare din viață mea, astăzi se serbează „Ziua Dorului” și cum eu sunt „veterană” în a simți dorul pe pielea mea, astăzi îmi e dor de tot și de voi toți cei care credeți că tot ce trăiesc nu este întâmplător”, a scris Inna pe pagina de Facebook.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *