Bănuit de sâvârșirea unei tâlhării, depistat și reținut

Un băcăuan de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu porpunere de arestare preventivă. Bărbatul este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, comisă în dauna unei persoane de sex feminin de 65 de ani.

Fugar-depistat-de-Poliția_bacau

Polițiștii au depistat, la data de 14 aprilie a.c., un bărbat de 46 de ani, din municipiul Bacău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că la data de 19 martie a.c., în timp ce se afla în zona Narcisa din Bacău, bărbatul de 46 de ani ar fi sustras din poșeta unei persoane de sex feminin, de 65 de ani, un carnețel în care se afla suma de 85 de lei.

Persoana vătămată a observat că cel ce i-a sustras carnețelul a intrat într-un magazin din zonă și a mers după acesta, solicitându-i să îi restituie bunul sustras. Bărbatul a abandonat carnețelul, după ce în prealabil a sustras suma de bani și pentru a-și asigura scăparea a împins persoana vătămată, care a căzut.

Față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *