Recuperatorii au mai gasit o metoda de a hartui victimele

Un clujean a fost la un pas de infarct, zilele trecute, când a vrut să facă o faptă bună, dar s-a trezit cu recuperatorii pe urme. Bărbatul a găsit în cutia poştală o vedere cu un frumos peisaj de la munte, iar în interior era scris următorul mesaj: “Salutări de la munte! Sună-ne să îţi spunem ultimele veşti. Mihai şi Maria”, urmat de un număr de telefon. Cum cartea poştală era adresată fostului proprietar al locuinţei, clujeanul a vrut să îi anunţe pe Mihai şi pe Maria că salutările lor nu au ajuns la cel vizat. În locul unor oameni relaxaţi în concediu, omul a dat însă de un recuperator tăios care i-a cerut imediat să îi spună tot ce ştie despre destinatar.

recuperatori

Metodă de a strânge bani

“Bărbatul de la celălalt capăt al firului mi-a spus că e de la o companie de consultanţă juridică şi că, probabil, un coleg de-al său a trimis cartea poştală ca să afle dacă este bună sau nu adresa, pentru că au mai trimis notificări şi nu au primit răspuns”, a declarat clujeanul, pentru Vocea Transilvaniei. Se pare că astfel de strategii sunt practicate de firmele care se ocupă cu recuperarea de datorii vechi de cel puţin un an.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *