O legenda a fotbalului Romanesc este dezamagit de Steaua: „E haos acolo!”

Fostul mare jucător al Craiovei Maxima și al Stelei, Nicolae Ungureanu, acum in varsta de 58 de ani, spune că victoria celor de la ASA Târgu Mureş în faţa echipei lui Becali, cu 1-0, nu reprezintă o surpriză pentru el. Cel supranumit ”Roșu” știe de ce Steaua a ajuns atât de vulnerabilă.

“Problemele de lot ale Stelei, plecările unor jucători importanți au făcut ca echipa antrenată de Costel Gâlcă să ajungă astăzi să tremure serios atunci când se pune problema câștigării campionatului. Totul e o debandadă, alimentată de factorii din afara echipei, care nu fac altceva decât să dezbine”, este de părere Nicolae Ungureanu, fostul mare jucător al roș-albaștrilor.

steaua

“Pentru mine nu a fost o surpriză ultimul rezultat și am să vă spun și de ce: ASA joacă în momentul de față cel  mai frumos fotbal din campionatul intern. Că place unora, că nu le place, asta este realitatea”, a adăugat Ungureanu, care i-a luat apărarea antrenorului Costel Gâlcă.

“Multă lume îl critică pe Gâlcă pentru faptul că nu reacționează în anumite momente. Dar așa este el. Mai introvertit. Asta nu înseamnă că nu-i pasă de echipă. El nu e ca Lăcătuș sau Stoichiță. Nu se exteriorizează”, a mai spus Ungureanu, care crede în continuare că Steaua va deveni campioană.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *