1 Mai la un an distanta. De la paranghelie la detentie

Politicienii „grei” ai României duc dorul vremurilor în care, de 1 mai, petreceau cum le poftea inima. Astăzi, Elena Udrea, Marian Vanghelie şi Radu Mazăre sunt nevoiţi să se „distreze” în puşcărie, printre deţinuţi.

udrea parasuta vanghelie mici

De 1 mai, Udrea, Vanghelie şi Mazăre petreceau de zor, fără restricţii, fiecare după pofta inimii. Astăzi, politicienii „grei” ai României se află după gratii, arestaţi în diverse dosare. De distracţie nici nu mai poate fi vorba, ei fiind acum nevoiţi să se mulţumească cu mâncarea sărăcăcioasă din detenţie şi cu cele câteva ore pe zi pe plimbare în incinta penitenciarelor.

Iată cum obişnuiau să petreacă cei trei în anii trecuţi, de 1 mai.

Elena Udrea a sărit cu paraşuta, la Clinceni

Anul trecut, Elena Udrea, dornică de senzaţii tari, a sărit cu paraşuta, la Clinceni. Experienţa i-a plăcut la nebunie şi a mărturisit, atunci, că o va repeta. „N-am avut nicio teamă, e o senzaţie care merită încercată. Am făcut-o şi pe asta. Faptul că am avut tot timpul instructorul în spatele meu m-a făcut să mă simt relaxată. Mi-ar fi plăcut să mai dureze. O să mai încerc, cu siguranţă”, a spus ea, în urmă cu exact un an.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *