Roxana Nemes vorbeste despre relatia si despartirea de Radu Groza

Cei doi s-au despartit saptamana trecuta iar diferite voci sustin ca ea s-ar fi iubit cu un alt barbat insa ea neaga total acest lucru. Roxana Nemeș a ținut să precizeze că ea nu a renunțat la muzică, așa cum s-a spus.

roxana nemes

”Un lucru vreau să fie clar: eu nu mă las de muzică. Este adevărat că Radu m-a ajutat foarte mult în carieră, dar eu de mult timp muncesc pentru cariera mea. Nu, nu mă las de muzică”, a ținut să lămurească artista.

Roxana Nemeș a declarat că în viața ei nu există niciun bărbat în afară de Radu Groza și că regretă că între ea și fostul ei iubit nu a fost o comunicare eficientă.

”Nu există niciun bărbat în viața mea și, din câte știu eu, nici în viața lui nu există nicio femeie. Nu este bine să se facă astfel de speculații pentru că acei oameni implicați au și ei la rândul lor familii. Acestui Călin eu i-am cerut în mai multe rânduri sfaturi pentru niște clipuri. Atât și nimic mai mult (…) Este poate normal să fii gelos, dar la fel de normal este să și discuți cu persoana de lângă tine problemele. La un moment dat discutând rezolvi problemele. Altfel nu se poate. Aș fi preferat să fi vorbit până în ultima clipă doar noi doi. Nu altfel”, a declarat Roxana Nemeș la „Teo Show”.

Totuși, la rândul lui, Radu Groza a fost foarte deranjat de faptul că iubita lui discuta despre un eventual videoclip cu altcineva în afară de el, iar asta l-a făcut gelos.

”Felul cum a plecat ea din domiciliul conjugal, dacă pot spune așa, este… Eu eram la un eveniment, am tot sunat-o. Când am văzut că nu răspunde am crezut că s-a întâmplat ceva. Când am ajuns acasă era să fac inarfct. Acasă nu mai era niciun lucru de-al ei. Trebuia să vorbim, să rezolvăm. Poate nu mai este acea flacără a iubirii, dar trebuia să discutăm. Ea a vorbit cu acest Călin de zece ori pe zi. Despre ce videoclip ai vorbit tu cu el, în condițiile în care eu sunt impresarul tău? Pe oamenii care îi făceau ei videoclipuri îi cunoștea prin intermediul meu. Cum l-ai cunoscut tu pe acest Călin?”, a întrebat Radu Groza.

Vizibil deranjată de spusele fostului iubit, Roxana a ținut să precizeze că rezolva cu terțe persoane probleme legate de carieră, probleme pe care Radu Groza nu ar fi vrut să le rezolve.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *