A vrut sa slabeasca si i-a uimit pe toti facand asta. Acum vrea inapoi din cele 60 de kg pierdute

La un an după ce şi-a şocat cunoscuţii slăbind 60 de kilograme, Raluca Bădulescu se străduieşte acum să-şi sporească greutatea, nemulţumită că odată cu grăsimea şi-a pierdut şi voluptatea.

badulescu slaba

Raluca Bădulescu a devenit un etalon motivaţional pentru oricine îşi doreşte să slăbească. Printr-o voinţă de fier, Raluca a făcut tot ce a fost posibil pentru a ajunge la nivelul de greutate dorit. A suportat o intervenţie chirurgicală de micşorare a stomacului şi a slăbit 60 de kilograme, iar de câteva luni, îşi reajustează formele. De data asta, cu ajutorul chirurgiei estetice… Şi-a pus silicoane, iar de curând şi-a mărit buzele. Cel care a dus-o la specialist a fost bunul ei prieten Cătălin Botezatu.

“Eu i-am zis că are buze frumoase, dar nu m-am înţeles cu ea, aşa că, decât să facă vreo prostie, să se ducă cine ştie unde şi săşi facă nişte buze ca două băşti, am preferat să o însoţesc”, a spus designerul, care a stat lângă Raluca până la sfârşitul intervenţiei.

Se pare că, obişnuită să vadă în oglindă rotunjimi pronunţate, noua Raluca, intrată la apă, începe să simtă lipsa surplusului topit la foc automat, care a lăsat ceva urme pe trupul ei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *