Viata de presedinte. Vezi aici cu ce avion se plimba Klaus Iohannis prin lume

Președintele Klaus Iohannis a plecat în urmă cu puțin timp la reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles. Din delegație fac parte consilierii prezidențiali Leonard Orban şi Lazăr Comănescu.

klaus iohannis avion

Cum delegația nu era una planificată din timp, Administraţia Prezindeţială a închiriat rapid un avion de lux de mici dimensiuni. Aeronava închiriată este un Challenger 300 care aparţine companiei Toyo Aviation, a miliardarului egiptean Tarek El Feki.

Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale, a explicat de ce s-a luat decizia închirierii unei asemenea aeronave şi cât a costat. Potrivit acestuia, Administraţii Prezidenţială plăteşte doar 140.000 de lei pentru avion, faţă de cei 400.000 de lei pe care i-ar fi plătit pentru închirierea unei aeronave Taron.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *