Vedetele au facut coada sa o vada pe Laura Cosoi facand SEX

Laura Cosoi a avut parte de un public ales la premiera celui mai nou film în care joacă. Vedete una şi una, ba chiar şi un înalt reprezentant al Ambasadei SUA au venit să o vadă pe frumoasa blondina în rolul principal din filmul “Cel Ales”.

15-TIFET-11111_ce8f57f76c

laura cosoi sexy

Mare înghesuială marţi seară la un cinematograf din Capitală, unde a avut loc premiera filmului “Cel Ales”, în care Laura Cosoi este soţia adulteră a unui antrenor de fotbal. Însărcinatul cu afaceri de pe lângă Ambasada SUA, Dean Thompson, a venit şi el la premiera peliculei regizate de Cristian Comeagă. Printre invitaţi s-au mai numărat, printre alţii, şi Dan Chişu, Magda Catone, Ivan Patzaichin, Cătălin Căţoiu, Şerban Pavlu, Dana Rogoz şi Dragoş Moştenescu. Cum ea a fost personajul principal, Laura a venit la marele eveniment însoţită de logodnicul său, de care nu s-a despărţit nici când a dat interviuri. Doar la fotografiile alături de colegii de platou, Laura l-a părăsit pe Cosmin, care o sorbea din priviri din spatele fotografilor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *