S-a simtit bine in noaptea invierii, iar vecinul s-a razbunat crunt

Un barbat pe nume Laurentiu nu a fost impresionat de gemetele de placere ale vecinei sale, chiar in noaptea invierii, asa ca a decis sa o inregistreze in timpul actului iar mai apoi i-a strecurat un „suvenir” pe sub usa.

sex de paste steagul rosu

Pe bilet, Laurenţiu a scris următoarele rânduri:
“Îţi las pe un CD o înregistrare cu gemetele tale! Chiar se aud foarte tare, nu sunt eu nebun! La ora 1 în noaptea Învierii Domnului eu nu am putut sta liniştit pentru că a trebuit să aud asta!
Te rog să fii mai înţelegătoare!
Laurenţiu, et.3, ap. 42.
PS – Celălalt CD e cu dedicaţie.”
Pe CD, femeia a putut vedea inscripţionate următoarele cuvinte: “Sexul este minunat, stiu! DAR, pentru că faci urât, e bine să-l faci la ore mai decente!”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *