Ioan clamparu, cel ma temut interlop roman, coleg cu Elena Udrea

Cel mai crud interlop român, Ioan Clămparu, zis şi Cap de Porc, Şeful tuturor sau Împăratul, este acum la “Beciul Domnesc”, alături de nume grele din politica şi afacerile româneşti. Totuşi, el nu va sta prea mult timp lângă Radu Mazăre, Dorin Cocoş sau Elena Udrea, pentru că în zilele următoare va fi transferat la Rahova.

clamparu

Metodele de “lucru” ale lui Clămparu i-au uluit pe spanioli, care nu au mai văzut atâta cruzime până la descinderea românului la Madrid.

Presa spaniolă scrie că Ioan Clămparu folosea metode extrem de dure pentru a convinge fetele care veneau din România să se prostitueze.

Un martor al acuzării, o fată din România, care apare în dosarul procuraturii spaniole sub numele de Pepa, a povestit ce i s-a întâmplat unei colege care refuzase să se prostitueze.

A asmuţit câinii pe o fată

“Au legat o fată de un copac, apoi au asmuţit pe ea câinii pe care îi aveau într-o vilă, omorând-o. Înainte de a o lega, o torturaseră, tăindu-i degetele şi scoţându-i dinţii”.

Pepa a reuşit să scape din teroarea clanului Clămparu şi s-a dus direct la poliţie. Acesta a fost începutul sfârşitului domniei lui Clămparu.

Alte patru fete au depus mărturie împotriva proxenetului român, iar ulterior acesta a fost condamnat de justiţia spaniolă la 30 de ani de închisoare pentru proxenetism – pedeapsa maximă solicitată de procurori -, însă acesta a atacat decizia şi a obţinut o pedeapsă cu zece ani mai mică.

El are o condamnare în România, pentru fapte similare, de 13 ani de detenţie. Clămparu a fost condamnat în ţară pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi întreruperea cursului sarcinii.

Tatuaje cu valoarea prostituatelor

Originar din Botoşani, interlopul a fost închis în România înainte de 1989 şi a făcut 15 ani de puşcărie pentru o crimă. După ce a ieşit din închisoare, Clămparu a ajuns să controleze jumătatea de vest a României.

El şi-a stabilit în anii ’90 cartierul general la Sibiu. A fost dat în urmărire internaţională pentru proxenetism şi violenţe, apoi a fugit în Spania. Doar în Madrid avea circa 150 de “fetiţe” permanent în stradă, iar de-a lungul timpului a rulat peste 1.000 de tinere – multe minore.

O parte dintre femeile obligate să se prostitueze pentru el aveau un cod de bare şi o valoare de vânzare tatuate la încheietura mâinii.

Cazat la «Beciul Domnesc»

Ioan Clămparu a fost dus vineri seară la Arestul Central al Poliţiei Capitalei, acolo unde “greii” din lumea de afaceri şi din cea politică sunt în arest preventiv.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *