Romanii au ajuns sa isi amaneteze lucruri pentru a suplimenta cheltuielile de Paste

In toata tara, cei ce sarbatoresc Pastele s-au inghesuit la casele de amanet din lipsa banilor. Pentru a face fata cheltuielilor care se cer pentru o masa de bun crestin ei au ajuns sa amaneteze tot ce se poate, de la aur la electrocasnice sau autoturisme.

Untitled-2_dc809e_3c183e5d1b

Nu e Paşte fără o masă îmbelşugată, o spune o vorbă veche, transformată într-o tradiţie românească, o lege nescrisă a firii, care împinge destule familii cu venituri reduse la sacrificii însemnate, înaintea acestei sărbători. De câţiva ani, pentru a-şi suplimenta veniturile înainte de Sărbătorile Pascale, oamenii aleg să îşi amaneteze tot felul de obiecte de valoare. “În perioada de sărbători numărul clienţilor se dublează, îşi amanetează tot ce au numai ca să pună pe masă ce-şi doresc ei. De obicei, vin persoanele de vârsta a doua şi a treia. Eu pot spune că amanetul e prima mână pentru a face rost de bani. Tot ce se poate comercializa, noi primim”, a declarat Nicuşor Vlad, proprietarul celui mai vechi centru de amanet din Iaşi. În plus, oamenii nu renunţă doar la bijuterii, ci îşi amanetează chiar şi maşinile de spălat, prăjitoarele de pâine sau instrumentele de cântat. “De multe ori, după aceste sărbători, lumea nu mai are bani să scoată bunurile lăsate în amanet“, a adăugat patronul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *