Politistii au recuperat telefonul dupa ce victima a fost talharita

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au depistat, la data de 6 aprilie a.c., doi minori de 16 și 17 ani, din județul Bacău, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, comisă în dauna unei minore de 12 ani.

121215288_Mobile_438729c

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în luna ianuarie a.c., în timp ce se întorcea de la școală vorbind la telefonul mobil, pe strada Războieni din Bacău, doi tineri necunoscuți au deposedat-o prin smulgere de telefonul mobil. După comiterea faptei minorul de 16a vândut telefonul mobil unei persoane din localitatea de domiciliu, pentru suma de 80 de lei.

Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și complicitate la tâlhărie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *