Andreea Balan prefera banii in locul dragostei

Nici măcar sentimentele pe care le are pentru Michael, iubitul său american, care a făcut-o să simtă din nou fluturi în stomac după despărţirea de Keo, nu o pot schimba pe Andreea Bălan. Artista a rămas la fel de calculată când vine vorba despre contractele care-i aduc bani frumoşi în cont. Deşi iniţial îşi propusese să rămână peste Ocean, până după Paşte şi să petreacă alături de Michael, ea s-a întors în ţară după opt zile petrecute în America, majoritatea în Las Vegas. Motivul? Pe lângă filmările de la Antena 1, Andreea nu şi-a dorit să rateze nici unul din concertele ce i s-au oferit în această perioadă.

andreea balan porno

Cariera, pe primul plan

“Pentru Andreea tot timpul a fost pe primul loc cariera, apoi iubitul. Nu a făcut niciodată compromisuri. S-a întors special pentru concertele pe care le are”, a spus pentru Libertatea tatăl artistei, Săndel Bălan. Altfel, surprinzător sau nu, în timpul vacanţei, Andreea nu şi-a sunat deloc părinţii, preferând probabil să profite de timpul prea scurt pe care-l avea la dispoziţie pentru a vizita obiectivele pe care şi le-a propus şi pentru a se “relaxa” cu şarpele de gât (aşa cum apare într-o poză postată pe Facebook), pe tărâm american.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *