Inna si-a gasit iubit. Vezi aici cine e norocosul

Inna o duce bine atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Inna se iubește de câteva luni cu celebrul regizor John Perez. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și artista a uitat de relația cu fostul impersar Ștefan Lucian.

inna sex

Solista a fost fotografiată alături de noul ei iubit, fotograful și regizorul John Perez. Ba mai mult, artista a și recunocut relația în fața oamenilor cu blițurile.

„Upss, de data asta m-ați prins. Lui John nu-i place să iasă în evidență, așa că îi voi respecta intimitatea”, a declarat Inna pentru revista Ciao.

John Perez este foarte cunoscut la Hollywood și a colaborat cu nume mari precum Beyoncé, Shakira, Rihanna sau Jay-Z.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *