Controale la firmele de panificatie din Bacau

Polițiștii au efectuat 82 de controale, în județul Bacău, în cadrul acțiunii pentru prevenire și descurajare a evaziunii fiscale în domeniul comercializării produselor de panificație și a produselor alimentare de sezon.

control panificatie

Activităţile desfășurate, se înscriu în planul de acţiuni la nivel naţional, dispus de Şeful Poliţiei Române, pentru perioada 2- 9 aprilie a.c., pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale premergător Sărbătorilor de Paşti, cu preponderenţă a celor de evaziune fiscală.

La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii au continuat acţiunile preventiv-reactive, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Catolic şi Ortodox.

În județul Bacău, poliţiştii au executat 82 de controale, dintre care 73 la societăţi comerciale și 9 la persoane fizice.

În urma controalelor, au fost înregistrate 3 dosare penale pentru evaziune fiscală, valoarea estimată a prejudiciului cauzat fiind de 31.000 de lei.

Poliţiştii au aplicat 43 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 53 600 de lei.

De asemenea, poliţiştii au confiscat produse de panificație, în valoare totală de 2244 de lei.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *