A talharit 15 barbati dupa ce i-a sedus pe internet

Sofia Davila, o tânără argentinianca de 21 de ani din Buenos Aires, şi-a căpătat renumele de “văduva neagră a Facebook-ului” după ce a sedus 15 barbati pe care mai apoi i-a jefuit.

sofia davila sex

Frumoasa brunetă îi ademenea pe bărbaţi pe reţeaua de socializare cu poze indecente, le promitea partide fierbinţi de sex, iar după ce se întâlnea cu victimele, le turna droguri în băuturi, aştepta să adoarmă şi apoi le golea locuinţele. Planul a mers ca uns, 15 bărbaţi i-au căzut în plasă, şi poate ar mai fi funcţionat dacă nu ar fi luat-o gura pe dinainte. Ea s-a dus la poliţie să se plângă că a fost dată afară de alţi hoţi, dintr-o locuinţă pe care cu toţii voiau s-o jefuiască. Poliţiştii aveau mai multe plângeri despre o femeie care seducea bărbaţii pe Facebook, au făcut legătura, iar Sofia a fost nevoită să-şi recunoască faptele şi a fost arestată. Una dintre victime, un bărbat de 39 de ani, le-a povestit oamenilor legii că s-a trezit legat de mâini şi de picioare, în timp ce doi bărbaţi îi goleau apartamentul. Cei doi complici ai Sofiei au fost şi ei identificaţi şi arestaţi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *