Madalina Ghenea i-a sucit mintile unui baschetbalist din NBA

Danilo Gallinari, un jucător italian care activează la echipa Denver Nuggets, din prima ligă americană de baschet, a făcut o pasiune pentru… Mădălina Ghenea. Sportivul de 26 de ani, care are înălţimea de 2,08 m, consideră că românca din Slatina are o frumuseţe rară.

madalina ghenea

Mare amator de petreceri şi sensibil în faţa frumuseţii feminine, “craiul” din NBA a fost întrebat de un jurnalist sportiv cine consideră că este femeia cea mai sexy din lume.

“E o actriţă, se numeşte Mădălina Ghenea. Este clar cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o. Este româncă, dar locuieşte în Italia”, a răspuns Gallinari.

Face 11,5 milioane de dolari pe an

Cum în momentul de faţă românca noastră nu are un iubit, Danilo ar putea fi o partidă bună. Nu doar că este un bărbat chipeş, dar are şi conturile pline. Contractul salarial pe anul trecut, semnat cu Denver Nuggets, i-a adus câştiguri de 10,8 milioane de dolari pe 12 luni, iar cel din 2015, nici mai mult, nici mai puţin de 11,5 milioane de dolari.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *