Iubita lui Marius Niculaie are randament la locul de munca doar cand este dezbracata

Îi place să faca haine sexy, pentru femeia anului 2015, se trezește în fiecare zi la 6 dimineața însă cel mai șocant a fost să aflăm cum își petrece timpul la atelier, Simona Iacob, o tanara designeriță de doar 27 de ani, care i-a sucit mințile, recent, fotbalistului Marius Niculae, proaspăt divorțat.

simona iacob simona iacob433

„Eu fac haine sexy, senzuale, îmi place să scot ce este mai frumos dintr-o femeie și atunci cel mai bine mă simt când stau doar în lenjerie intimă în atelierul mei. Uneori doar în bikini, pentru că tot timpul fac probe, mai pun pe mine un material, îmi mai vine vreo idee să croiesc chiar eu ceva și este foarte obositor să mă îmbrac și să mă dezbrac tot timpul. Când vin clientele la mine la atelier, îmi trag repede o rochiță pe mine mai ales că deseori vin însoțite de partenerii lor” a povestit Simona pentru Libertatea.

simona iacob 344g

Dovada faptului că este extrem de sexy o fac și fotografiile cu frumoasa brunetă, aflată în câmpul muncii. Văzând aceste poze e lesne de înțeles cum a reușit să-i ia mințile fotbalistului Marius Niculae, cu care s-a zvonit ca ar fi avut o idilă, dupa ce au fost surprinși de paparazzi în repetare rânduri.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *