Copilotul avionului Germanwings a premeditat masacrul din Alpi

Investigatorii şi jurnaliştii nemţi continuă să caute în trecutul lui Andreas Lubitz explicaţii pentru gestul atroce făcut de copilotul Germanwings zilele trecute: prăbuşirea unui avion cu 150 de oameni la bord în munţi. Iar ce au descoperit vorbind cu fosta lui iubită e de-a dreptul şocant.

tragedia din alpi

Măcinat de obsesii, de depresie şi cu o mulţime de alte probleme comportamentale, Andreas Lubitz a trecut totuşi, în mod straniu, drept un tip normal în mediul profesional. Poate îşi ascundea bine problemele când ajungea la serviciu. Sau poate că persoanele care ar fi trebuit să vadă semnalele de alarmă nu au fost suficient de atente. Zi după zi, probele care atestă nebunia lui Lubitz se adună.

După ce oamenii legii au găsit în casa lui o hârtie prin care doctorul îi recomanda concediul medical – concediu în care ar fi trebuit să se afle în ziua tragediei -, fosta iubită a copilotului a făcut pentru publicaţia germană Bild o declaraţie tulburătoare, care dă o nouă dimensiune întregii poveşti. Tânăra a povestit că anul trecut, după o ceartă, bărbatul i-ar fi spus, pe un ton ameninţător: “Într-o zi, voi face ceva ce va schimba tot sistemul şi atunci toţi îmi vor şti numele şi şi-l vor aminti”. Cuvintele i-au revenit în minte fetei când a aflat de accidentul din Alpi.

“Atunci, n-am înţeles ce voia să spună, dar acum îmi dau seama”, a declarat ea. În acest context, devine clar că Lubitz nu a prăbuşit avionul în urma depresiei, ci a plănuit masacrul, ca un adevărat terorist.

A ascuns că lua medicamente

Biata fată, pe umerii căreia mulţi aşază acum, nedrept, vina pentru nenorocirea din Alpi, a fost iubita lui Lubitz timp de şapte ani. Cei doi au locuit într-un apartament de la periferia oraşului Dusseldorf, iar potrivit unor prieteni, ar fi trebuit să se căsătorească anul viitor. Problemele personale şi comportamentul ciudat al lui Andreas deveniseră însă atât de grave, încât fata s-a speriat şi a decis să-l părăsească.

Aflat într-o depresie cruntă, pentru care lua medicamente, dar pe care ar fi ascuns-o şefilor săi, Lubitz ar fi comandat două automobile Audi chiar înainte de tragedie, într-o ultimă încercare de a-şi recâştiga iubita. Fata, care lucrează ca stewardesă, i-a refuzat cadoul, aşa că numai o maşină a fost livrată.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *