Legea care ii afecteaza pe toti angajatii din Romania. Se mareste timpul de munca

Legea le va asigura angajatilor din toata tara – dacă aleşii vor fi de acord cu iniţiativa colegei lor liberale Elena Uioreanu – să ia masa la servicu, fără a li se atrage atenţia din partea şefilor că pierd timpul.

2-shutterstock_135568627_a89225f54c

Concret, legea prevede că toţi angajaţii vor beneficia de o oră de masă în timpul programului de lucru, oră specială pentru a mânca, asta fără a diminua numărul de ore muncite. Astfel, se va sta la muncă 9 ore în loc de 8, aşa cum este acum.

“Mi se pare normal ca angajatul să poată mânca la serviciu, dar nu pe birou sau în faţa clientului, aici mă refer la angajaţii care lucrează direct cu publicul. Cred că programul de lucru se poate prelungi cu oră, ora destinată mesei. Nu este normal ca angajaţii să fie nevoiţi să mănânce pe birou sau cine ştie pe unde. Trebuie să aibă un loc amenajat unde să poată servi masa, aşa cum este în toate ţările civilizate”, ne-a spus deputata.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *