Sandra Izbasa e fata rea! Vezi ce tatuaj si-a facut

Sandra Izbașa (24 de ani), dublă campioană olimpică la gimnastică, și-a făcut apariția din nou în sală. Frumoasa sportivă şi-a etalat cu mândrie un tatuaj temporar făcut recent pe mâna stângă.

sandra izbasa tatuaj

Sandra Izbașa nu este adepta tatuajelor. Dimpotrivă, spune ea. Doar că la lecția deschisă de gimnastică la care a participat ieri alături de Andreea Răducan și de Nadia Comăneci, frumoasa blondă a afișat pe mâna stângă un tatuaj aplicat temporar. “Se știe că nu sunt adepta tatuajelor. Ceea ce am pe mână este o chestiune de feng-shui. Este un tatuaj care ține doar câteva zile, dar așa am considerat eu”, a explicat Sandra Izbașa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *