Dan Capatos către o reclamantă la CNA: „Sunt foarte afectat. Atât de afectat încât ți-o dau s-o mai sugi o dată!

Dan capatos

O telespectatoare din Bacău, Elena A., a reclamat la CNA ceea ce a văzut într-o emisiunea a lui Dan Capatos, de la Antena 1. Sesizarea elenei A a avut ecou, iar Consiliul a amendat Antena 1 cu 70.000 de lei.

„Ca urmare a sesizării dumneavoastră înregistrată cu nr. 12212/ 10.10.2014, vă comunicăm că în şedinţa publică din data de 12.02.2015, Consiliul a vizionat fragmente relevante din emisiunile de divertisment difuzate de mai multe posturi de televiziune şi a luat notă de punctele de vedere exprimate de reprezentanţii radiodifuzorilor prezenţi în şedinţă. Membrii CNA au decis aplicarea următoarei sancţiuni: amendă în cuantum de 70.000 de lei postului Antena 1, pentru încălcarea prevederilor art. 3 alin. (1) şi art. 39 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, în care se precizează: «Prin difuzarea şi retransmisia serviciilor de programe se realizează şi se asigură pluralismul politic şi social, diversitatea culturală, lingvistică şi religioasă, informarea, educarea şi divertismentul publicului, cu respectarea libertăţilor şi a drepturilor fundamentale ale omului».

Conform art. 39 (2) «Difuzarea în serviciile de televiziune şi de radiodifuziune a programelor care pot afecta dezvoltarea fizică, mentală sau morală a minorilor se poate face numai dacă, prin alegerea intervalului orar de difuzare, prin codare sau ca efect al altor sisteme de acces condiţionat, se asigură faptul că minorii din zona de transmisie, în situaţii normale, nu pot auzi sau vedea emisiunile respective».”, se arată în răspunsul CNA.

La scurtă vreme după ce s-a dat sancțiunea de 70.000 de lei pentru Antena 1, reclamanta a intrat în dialog pe mail cu realizatorul Dan Capatos, ale cărui emisiuni au fost în vizorul CNA și căruia i-a transmis răspunsul prezentat mai sus. S-a consemnat următorul dialog:

Dan C.: Așa, și?
Elena A.: Replica va caracterizeaza, nu sunteti departe de cel care ne invita sa-i numaram ouale sper sa aveti acelasi parcurs ca si dansul, si in curand acest jurnalism al aurolacilor sa dispara precum Robert Turcescu de care nimeni nu isi doreste sa mai stie. Apropo, ca Maria Ciobanu in tinerete a fost maritata cu un tractorist nu intereseaza pe nimeni, noi doar ii ascultam muzica, dar din pacata asta va este nivelul atat puteti. As fi curioasa bunica ta cu cine s-a iubit?? Sa ai o zi buna (m-am convins ca lipsa parului nu denota si inteligenta ci doar probleme de sanatate)

Dan C.: Sugeti pula! Si dvs si cna-ul!!!! Asta ca sa stabilim exact nivelul de discutie. O zi frumoasa!!!
Elena A: Ha.ha., asta iti e nivelul, aici am vrut sa ajung, esti jurnalist cum e si Bodea artist, esti sef la niste curve rasuflate la niste dezaxati precum fam.Lis, la vrajitoare, limbajul te recomanda. Joc de glezne si poti sa-ti pui sotia sa faca ce ai spus tu mai sus, cred ca asa erge treaba la voi!!! Nu credeam ca vei fi atat de afectat

Dan C.: Sint foarte afectat. Atit de afectat incit ti-o dau s-o mai sugi o data!!! Nu vezi ce doliu e la noi? De 15 sezoane ma distrez cu saraci d-astia ca tine, care cred a amenzile pe care le luam ne demoleaza. Stai linistita, trei sferturi dintre ele sint anulate in instante. In schimb, sa ti-o trag la muie e o sentinta definitiva!!!
Gata, ca ti-am acordat prea mult timp din viatza mea. Poti sa te lauzi pe la prieteni ca ai vorbit cu baiatu’ de la tv. Pina la urma, sa-mi sugi pula, chiar si ipotetic, e realizarea vietii tale, pina acum!!! Enjoy!!! De-acum poti scrie ce vrei… Am inchis subiectul!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *