Matteo recunoaste: „Delia m-a invatat sa fac SEX!”

Delia este de departe una dintre cele mai celebre cântărețe din România. Artista este măritată de câțiva ani cu Răzvan Munteanu și puțini sunt cei care își mai amintesc că în trecut blonda s-a iubit cu Matteo.

delia_be97cb_6fe23e1300

 

După încheierea relaţiei cu Edi Iordănescu, fiul antrenorului de fotbal Anghel Iordănescu, Delia a trăit o poveste de iubire cu Matteo.

„Eu trebuia să-i compun o piesă. Terminasem de înregistrat şi nu înţelegeam de ce tot continua să vină la studio să mai schimbăm câte ceva la melodia respectivă. Aproape că mă exasperase. Ulterior, a început să aibă gesturi din ce în ce mai tandre, să mă ia de gât!”, a povestit Matteo.

Mai apoi, cântărețul i-a cerut părerea lui Connect-R despre Delia, care l-a dezamăgit pe Matteo: „N-ai tu față de ea!”. Pentru că frumoasa blondă este mai în vârstă cu aproape trei ani decât el, Matteo a recunoscut că a avut multe de învățat de la blondă: „Delia a fost profesoara mea de sex!”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *