Hoti de cai prinsi de politisti

Polițiștii din Tg. Ocna au fost sesizați, la data de 28 februarie a.c., de către un localnic de 55 de ani, despre faptul că în perioada 19-28.02.2015 persoane necunoscute i-au furat două cabaline de un an și doi ani, care erau nesupravegheate pe un teren din localitate.

cai-furati-680x365

În urma cercetărilor efectuate, în Oborul Onești, polițiștii au depistat un bărbat de 35 de ani, din comuna Tg. Trotuș , despre care s-a stabilit că a cumpărat cele două cabaline în urmă cu o săptămână de la doi tineri de 18 și 19 ani din aceeași comună, după cer le-a vândut unor bărbați din comuna  Mănăstirea Cașin.

Cele două cabaline au fost recunoscute de partea vătămată, iar în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *