Partida de SEX pe care Nicoleta Luciu nu o va uita niciodata

Invitată în platoul emisiunii „Răi da buni”, de la Antena Stars, Nicoleta Luciu a răspuns cu dezinvoltură întrebărilor indiscrete.

s1.220.t1.ro

Focoasa brunetă a mărturisit că locul în care s-a iubit şi pe care nu-l va uita niciodată a fost într-un hotel de lux, la etajul 30. „Într-un apartament super-luxos, într-un hotel super-luxos, la etajul 30”, a spus Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu continuă să facă ravagii printre reprezentanții sexului puternic. Mamă a patru copii, bruneta continuă să aibă un corp de invidiat și același bust generos care a consacrat-o.

Recent, Nicoleta a fost invitata lui Mihai Morar la emisiunea „Răi da’ buni” de la Antena Stars, acolo unde a povestit lucruri legate de felul în care reușește să se întrețină.

Înainte de a intra în direct, moderatorul a postat pe contul său de Facebook imagini în care apare alături de Luciu. Surpriză, însă! Nurii vedetei stăteau frumos la poză, asta pentru că Nicoleta a îmbracat o salopetă, fără sutien.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *