Asa a reactionat Mihaela Radulescu cand iubitul ei a fost prins cu o alta femeie

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt de luni bune împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate aceștia, cei doi sunt nevoiți să facă față presiunii media la care sunt supuși.

felix_baumgartner_06

În urmă cu puțină vreme, o publicație vestul Europei au publicat fotografii cu austriacul Felix Baumgartner în compania unei brunete arătoase, titrând că paraşutistul îşi înşală iubita oficială, pe Mihaela Rădulescu.

Într-un interviu acordat unei publicații din Germania, Mihaela a spus: „Nu mă interesează astfel de zvonuri. E o prietenă pe care a întâlnit-o în Zurich și s-au plăcut reciproc”

Potrivit publicației germane Bunte, tânăra care a fost fotografiată alături de Felix este din Zurich, Elveția, și l-a cunoscut pe Felix Baumgartner prin intermediul unor prieteni comuni, chiar de astă-vară. Cei doi s-ar fi plăcut imediat și de atunci, între ei s-a înfiripat o idilă. Mai mult, misterioasa domnișoară și iubitul Mihaelei Rădulescu ar fi petrecut câteva zile pe iahtul lui Felix.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *