Contrabandă cu țigări pe tren

O patrulă de poliție ce executa serviciul de patrulare pe trenul IR 1654 Vatra Dornei – Bucureşti N, pe relaţia Bacău-Adjud, la data de 23.02.2015, ora 03,10 au depistat două persoane de sex feminin din județul Argeș, de 54, respective 58 ani care aveau în  bagaje mai multe pachete de ţigări achiziţionate din bazarul din mun. Suceava, pentru care nu deţineau documente de provenienţă.

tigari-netimbrate

Cu ocazia verificării conţinutului bagajelor, au fost găsită la o persoană 488 pachete țigări, iar cealalta 490 pachete țigări diverse marci, cu timbru accizabil Ucraina.

Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar față de cele două suspecte se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, faptă prevăzută de art. 270, alin 3 din Legea 86/2006, modificată prin O.U.G. 54/2010.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *