Bănuiți de înșelăciune, prinși în flagrant

Polițiștii de investigații criminale din Moinești au organizat, la data de 28 ianuarie a.c., o acțiune de prindere în flagrant a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

RECONSTITUIRE - CRIMA

Polițiștii moineșteni au fost sesizați la data de 28 ianuarie a.c., de un bărbat de 72 de ani din comuna Ardeoani, cu privire la faptul că a fost contactat de o persoană care s-a recomandat a fi ginerele saău și care sub prtextul că ar fi provocat un accident rutier l-a determinat să trimită printr-un curier suma de 15.000 de lei.

Ca urmare a activităților investigative desfășurate polițiștii au prins în flagrant, în comuna Filipești, un bărbat de 33 de ani și o tânără de 26 de ani, ambii din județul Neamt, care se prezentaseră pentru a ridicat coletul cu bani.

 

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că la data de 27 ianuarie a.c., în același mod, tânăra de 26 de ani, la solicitarea unui bărbat aflat într-un penitenciar din țară, ar fi ridicat un colet cu suma de 15 700 de lei, ce fuseseră trimiși de un bărbat de 77 de ani, din comuna Măgirești, județul Bacău.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *