Un supermodel s-a oferit sa il scoata pe Ronaldo din depresie dupa despartirea de Irina

Cristiano Ronaldo (29 de ani) nu trece prin cea mai bună perioadă în plan sentimental. După despărțirea de superba Irina Shayk, starul lui Real Madrid încearcă să-și aline durerea în brațele altei femei.

269-765x510 442 1101 1414-765x507 1712

Din acest punct de vedere, CR7 se poate considera un norocos, deorece în ultima perioadă ofertele de “consolare” din partea fetelor interesate nu mai contenesc să apară.

Ultima pretendentă care e dornică să-și ofere serviciile ”galacticului” este Nicole Neal (22 de ani), un model britanic de succes, născut în Bournemouth, Anglia.

Sexoasa blondină este un fotomodel de succes în Anglia, acolo unde a apărut în multe pictoriale pentru reviste ca Loaded UK sau People o Nuts. Nu în ultimul rând, Nicole a bifat apariții în emisiuni de televiziune, reclame și chiar într-un film.

Vom vedea în perioada următoare ce șanse a avut Nicole să o facă uitată pe Irina Shayk. Până atunci, vă lăsam să va delectați cu atuurile redutabile ale fotomodelului, în galeria foto de mai sus.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *