10 000 de euro. Acesta este tariful Simonei Sensual

După o perioadă în care nu a mai cochetat cu emisiunile “la modă” de la noi, Simona Sensual este din nou curtată de televiziunile din România.

06-simona-sensual3_1d8ce9311d

Starleta se lasă însă greu şi nu mai este dispusă să stea în “cantonament” la filmările emisiunilor de divertisment fără un onorariu destul de motivant. Simona Sensual spune că a refuzat deja câteva oferte pentru roluri în producţiile TV, pentru că nu a fost mulţumită de sumele care i-au fost propuse. “Nu mi-aş mai risca sănătatea şi nervii pe preţuri mici, la asemenea emisiuni. E vorba despre drumuri cu maşina, nesomn, câteodată şi 10 ore de filmare odată. Cine mă vrea mă poate avea pe 10.000 de euro. Este singurul onorariu pentru care aş mai accepta astfel de colaborări”, ne-a declarat Simona Sensual.

Nu-şi mai riscă sănătatea pe bani puţini

Ea spune că a avut probleme în trecut din cauza sarcinilor primite la emisiunile la care a apărut: “Mă puneau să car găleţi cu apă, eu fiind operată recent la sâni”. În ultima vreme, se vorbeşte că producătorii din PRO TV ar fi pus ochii pe Sensuala, urmând să o contacteze pentru noua emisiune “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însă vedeta e hotărâtă să nu accepte o colaborare fără suma stabilită de ea.

Sumele primite în trecut

Simona Sensual ne-a dezvăluit care au fost onorariile primite pentru colaborările din trecut cu televiziunile de la noi. Ea susţine că a primit 2.000 de euro de la “Serviţi, vă rog!”, 3.000 de euro de la “Splash! Vedete la apă”, 1.500 de euro de la “Cireaşa de pe tort” şi 1.500 de euro de la fiecare din cele trei Revelioane în care a apărut la PRO TV. “Pretenţiile mele au crescut acum, după atâtea emisii în care am apărut”, a punctat Sensuala.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *