Totul pana la tuica! Un barbat a facut accident incercand sa salveze damigeana de bautura

Şoferul a bătut cale lungă de la Suceava până la Zalău, ieri, pentru a-şi cumpăra mai mulţi litri de ţuică de la un vânzător despre care primise recomandări alese.

03-tuica_8c3ce2e022

Pe drumul de întoarcere însă, în localitatea clujeană Coplean, încărcătura preţioasă s-a răsturnat de pe bancheta din spate şi a fost la un pas de a se vărsa. Speriat, omul s-a întins să prindă damigeana, însă a tras brusc şi de volan.

Una din roţi a călcat pe acostament, iar autoturismul s-a răstunat de mai multe ori pe o distanţă de zeci de metri. Ca prin minune, damigeana a rămas intactă, însă maşina va avea nevoie de reparaţii serioase. Şoferul a primit îngrijiri medicale pentru rănile de la cap şi de pe braţe.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *