Vezi aici ce drama traieste Cristi Borcea din cauza conditiilor grele din penitenciar

Pendant din fire şi atent la imaginea lui, Cristi Borcea se confruntă cu o situaţie critica: riscă să rămână chel dupa ce si-a imbunatatit podoaba capilara chirurgical cu peste 3.200 de fire, din cauza stresului şi a condiţiilor din puscarie.

borcea_d2c4af_704df400d0

Cât timp s-a aflat în libertate, Cristi Borcea era un obişnuit al salonului de cosmetică pe care i l-a deschis fostei neveste, Mihaela. Masaj, măşti pentru păr şi multe alte tratamente de înfrumuseţare erau obişnuite pentru bossul de la Dinamo. În urmă cu patru ani, după ce podoaba capilară i s-a rărit, Borcea a apelat la implantologie şi a recunoscut public faptul că şi-a “pus” aproximativ 3.200 de fire de păr pe scalp. La vremea respectivă s-a speculat în presă că “operaţiunea” ar fi fost făcută în străinătate şi l-ar fi costat 16.000 de euro, bani pe care acum riscă să-i piardă, prin cădere, euro cu euro. Conform spuselor specialistului Felix Popescu, contactat de Libertatea, podoaba capilară implantată trebuie îngrijită cu atenţie toată viaţa, iar situaţia dificilă în care se află Borcea reprezintă un mare risc.

Are nevoie de masaj şi apă pură

“Pentru a se putea menţine firele sănătoase este nevoie de o alimentaţie echilibrată cu vitamine şi minerale din belşug. Este necesar un aport suplimentar de calciu, magneziu, seleniu. De asemenea, este nevoie de omega 3, vitamina D, expunere la soare, suficient cât să se fixeze vitamina D. Părul trebuie spălat cu apă curată, fără floră microbiană şi sunt necesare şampoane care ajută la întărirea firului de păr: bazate pe biotină sau cofeină. După spălare este necesar masaj pe scalp. Un alt factor extrem de important este stresul, care poate afecta definitiv reuşita. Stresul poate duce la alopecie”, a detaliat medicul. Şi cum Poarta Albă nu are salon de frumuseţe şi nici regim special pentru “locatarii” cu implant de păr, Cristi Borcea ar putea părăsi penitenciarul cu o chelie avansată.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *