Furt din locuință, soluționat

La data de 16 ianuarie a.c., polițiștii din comuna Izvorul Berheciului au fost sesizaţi de un bărbat de 77 de ani, din Bacău, despre faptul că din locuinţa pe care o deţine pe raza comunei i s-au sustras o drujbă, o bormaşină electrică, un aparat de sudură, o bicicletă şi 80 de kg  ţeavă de cupru.

Screen Shot 2015-01-24 at 13.36.19

În urma cercetărilor efectuate au fost identificați un minor de 16 ani și un tânăr de 19 ani, din comună, bănuiți de comiterea faptei.

A fost recuperată drujba și bormașina, bunuri pe care cei doi le-au vândut unor persoane din comună și se continuă cercetările în vederea recuperării în totalitate a prejudiciului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *