Vezi aici ce mananca Mihaela Radulescu de se mentine asa bine

Pe lângă foarte mult sport, Mihaela Rădulescu susține că are și o alimentație echilibrată. Asta nu înseamnă, se pare, că nu are voie să mănânce preparate considerate bombe calorice.

mihaelaa_196a458fe3

Probabil, din când în când, își permite să dea iama în gustoasele preparate tradiíonale românești pe care multe dintre dive nici nu s-ar gândi să le guste.

„Pe scurt, jumări, şoric, un pic de slană şi nişte ceapă, egal împărţite cu toţi cei 4 membri ai juriului (Andi a optat doar pentru ceapă) – că aşa ne-a recomandat „nutriţionista” mea, Alina Cristea, prietena mea de-o viaţă. Sărut mâna pentru masă!”, a scris Mihaela pe contul ei de Facebook, în dreptul imaginii ce o înfățișează cu farfuria în poală.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *