Mihai Leu, bolnav de cancer

Mihai Leu ar fi descoperit, de curând, că este bolnav de o formă de cancer rară. Tumora s-ar fi dezvoltat destul de mult a apărut în zona rectului. Leu a ţinut însă să precizeze că starea lui de sănătate este bună. Zvonul că acesta ar suferi de o formă rară de cancer a fost infirmat de fostul campion mondial la box profesionist.

leu_11_518c6ca5b2

”Îi asigur pe toţi cei care mă cunosc că mă simt foarte bine. Medicii mi-au spus că sunt perfect sănătos. Acum,  sunt acasă, la Hunedoara, unde mă recuperez după o operaţie la rect. De la o zi la alta recuperarea decurge tot mai bine. A fost o intervenţie chirurgicală reuşită şi ţin să le mulţumesc doctorilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă”, a ţinut să precizeze Mihai Leu pentru.

S-a retras din box în urma unei accidentări, fără să fie vreodată înfrânt. După ce a renunțat la box a început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în 2003, iar acum este managerul unei echipe ce concurează în Campionatul Național de Raliu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *